CLUB | Seizoen 2020-2021

Aanmelden voor club

Uitnodiging voor alle kinderen van de groepen 5 t/m 8 van de basisschool en clubleiding gezocht.

We willen graag weer beginnen met club!
Lijkt het je leuk om (weer) mee te komen doen op woensdagavond (1 keer in de drie weken) van 19.15-20.30 uur op de zolder van de Oase? Meld je dan aan via de knop hieronder.

Ben je nog niet eerder geweest? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom! We beginnen de avond met een verhaal uit de bijbel en daarna gaan we leuke spelletjes doen of iets moois knutselen. Ook is er natuurlijk genoeg tijd om te kletsen. Aan het einde van het clubjaar hebben we altijd een slotactiviteit waar iedereen altijd naar uitkijkt!

Als er veel kinderen zijn die zich aanmelden hebben we extra leiding nodig. Dus als u/jij het leuk vindt om ook een club te leiden dan horen we dat graag! De avonden zijn zelf in te plannen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Froukje of Ageeth (pgdrachtenjeugdwerk@gmail.com)

Aanmelden Club
Seizoen 2020-2021