top of page

za 11 apr

|

PaasChallenge Online

ONLINE Paasspel: 'Wees niet bang!'

Vanwege de coronacrisis kan de PaasChallenge 2020 niet doorgaan. Er is een online spel in ontwikkeling waarmee je toch het verhaal van Pasen kunt beleven vanuit huis.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ONLINE Paasspel: 'Wees niet bang!'
ONLINE Paasspel: 'Wees niet bang!'

Tijd en locatie

11 apr 2020, 21:30

PaasChallenge Online

Over het evenement

 Je volgt Jezus in zijn laatste dagen van zijn leven. Onder zware omstandigheden zegt hij vaak tegen zijn volgelingen: "Wees niet bang!" Maar dat is erg vreemd omdat er heel veel is om bang voor te zijn in Jezus' tijd: oorlog, onderdrukking, geweld, armoede, ziekte, dood, haat en honger. Genoeg om allerlei emoties van te krijgen. En laten we wel wezen: die emoties horen bij ons als mensen. Zonder emoties zouden we niet eens leven. We hebben zelfs een diep deel in ons brein waar deze emoties huizen. Gaat Jezus dat dan even weghalen als hij zegt: "Wees niet bang?"

In dit paasspel (alternatief voor de PaasChallenge) ontdek je dat Jezus de angst niet weghaalt, maar hij geeft je iets nieuws, iets extra's. Jezus haalt je niet weg uit het gevaar maar hij geeft liefde, hoop, rust, vertrouwen, geloof, moed om de situatie aan te kunnen. Of om andere mensen in dezelfde toestand iets te geven wat jij net van Jezus hebt ontvangen.Je speelt een aantal rondes van dit spel thuis, alleen of als gezin. De leiding stuurt aan de deelnemers verschillende challenges: puzzels, creatieve en doe-opdrachten waarmee je punten kunt verdienen als je ze binnen de tijd oplost of uitvoert.  

Inschrijven voor 10 april. Meer informatie:  https://jongprotestant.protestantsekerk.nl/themas/kerkdienst/paaschallenge-2020. Gratis! 

Tickets

  • ONLINE PaasChallenge

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page