top of page

Pasen

|

Drachten

PaasChallenge 2021: De Weg door Jeruzalem

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
PaasChallenge 2021: De Weg door Jeruzalem
PaasChallenge 2021: De Weg door Jeruzalem

Tijd en locatie

Pasen

Drachten, Ringweg 3, 9201 GT Drachten, Nederland

Over het evenement

Coronaproof

De PaasChallenge van 2021 is een coronaproof QR-codespel waarbij deelnemers in groepjes van twee personen (of meerdere personen mits uit één huishouden) mee kunnen doen. Even weg van je beeldscherm, Pasen beleven op een fysieke en uitdagende manier.

Voor wie?

De PaasChallenge 2021 is geschikt voor iedereen, alle leeftijden kunnen meedoen. Wel is het speciaal geschikt voor tieners in de leeftijd tussen 10 en 18 jaar. Ook mensen van buiten de kerk zijn welkom. Het spel is voor iedereen goed te spelen zonder voorkennis.

Het spel

De PaasChallenge 2021 is een QR-codespel waarbij de deelnemer een 'tegenstander' van Jezus is. Hij weet echter niet welke rol hij heeft en moet dit aan het einde van de tocht raden. Tijdens het spel moet je proberen je rol zo goed mogelijk te spelen: waarom is de weg die Jezus gaat een probleem voor jou?

Als deelnemer worstel je met één van de vier problemen op het gebied van liefde, macht, vrijheid of spiritualiteit. Tijdens het spel ontdek je dat Jezus op al deze gebieden een andere weg gaat. En hij geeft je de mogelijkheid om te herstellen op het gebied waar je worstelt. Met de QR-codes ontdekken de deelnemers steeds wat de opdracht is. Dit kan in de vorm van een filmpje zijn maar ook een tekst of audioboodschap. Als organisatie hoef je deze opdrachten dus niet zelf te bedenken. Je ontvangt de QR-codes om op te hangen. De opdrachten die erachter zitten zijn al gemaakt

Tijdsduur

Het spel duurt ongeveer één uur (afhankelijk van de tijd tussen de geselecteerde locaties/ramen).

Kosten

De PaasChallenge is gratis voor deelnemers.

Tickets

  • PaasChallenge 2021

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page