top of page

zo 15 mrt

|

Battlehouse Arena

VOORLOPIGE DATUM Chillplek tieners: Lasergamen

Gratis lasergamen in Heerenveen! Durf jij het aan?!

Tickets Unavailable
See other events
VOORLOPIGE DATUM Chillplek tieners: Lasergamen
VOORLOPIGE DATUM Chillplek tieners: Lasergamen

Tijd en locatie

15 mrt 2020, 13:00 – 15:00

Battlehouse Arena, Gedempte Molenwijk 4A, 8442 BG Heerenveen, Nederland

Over het evenement

 Bij Lasergame Heerenveen is het mogelijk om zowel in kleine als in grote groepen te lasergamen. Wij hanteren een minimum leeftijd van 8 jaar voor lasergamen in onze arena. We beginnen altijd met de uitleg van het spel. Hier leer je hoe de lasergun werkt, hoe je harnas werkt en wat de spelregels zijn. Na de speluitleg betreed je de arena voor een 12 minuten durende battle!

Het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk andere spelers van het andere team te raken met jouw lasergun. Je kunt geraakt worden op de voorkant, achterkant, gun en schouders. Als je geraakt bent wordt je harnas voor 6 seconden gedeactiveerd zodat je tijd hebt om dekking te zoeken.

Bij Lasergame Heerenveen is het mogelijk om twee soorten spellen te spelen. Ten eerste is dit het solo spel (individual battle), hierbij speelt iedereen voor zich. Ten tweede kan voor het team spel (team battle) worden gekozen. Hierbij wordt de groep verdeeld in maximaal zes teams.

Lasergame kan door maximaal 20 personen tegelijk worden gespeeld in onze arena. Een team spel wordt dus bijvoorbeeld met twee groepen van maximaal 10 personen gespeeld. Kom je met een groep groter dan 20 personen, dan worden jullie verdeeld in meerdere groepen.

Het intensieve spel duurt 12 minuten. Na een pauze kan voor een tweede game worden gekozen om de score te verbeteren en een “revanche” te krijgen.

Dit alles vindt plaats in onze lasergame arena met veel special-effects en muziek. Daarnaast zorgen de laserlights uit de guns voor futuristische effecten. De arena van Lasergame Heerenveen bestaat uit twee verdiepingen.

Deel dit evenement

bottom of page