top of page

Geloven tijdens de lockdown

De jongeren dragen zelf onderwerpen aan en de meest verrassende thema’s kwamen dit jaar aan bod. Dit seizoen bespraken we bijvoorbeeld: hoe kan ik laten merken dat ik christen ben, waarin maak ik als christen een verschil. Ook hebben we het gehad over muziek, wat luister je en welke christelijke muziek luister je wel of niet. Orgaandonatie, ga ik het formulier invullen met ja of nee? Wat overweeg ik daarin vanuit mijn geloof? En ook hoe zit het met de bijbel en de evolutietheorie en het ontstaan van de aarde? En natuurlijk hebben we het gehad over het omgaan met de lockdown, wat doe je, wat mis je en hoe blijf je toch vertrouwen op God. Allemaal vragen en thema’s waarover we in gesprek zijn gegaan en waar we van elkaar hebben geleerd. Gaaf om elkaar te mogen blijven bemoedigen in geloof, juist in de tijd dat persoonlijk contact houden best lastig kan zijn.

Comments


bottom of page