top of page

GEZOCHT: vrijwilligers met een HART VOOR TIENERS

Lijkt jou het wat om jongeren te helpen groeien in het geloof? De Werkgroep Jeugd is in de opstartfase en zoekt enthousiaste mensen met een hart voor tieners. We zijn één nieuwe gemeente en willen nieuwe elan geven aan het tienerwerk. Dat kunnen we alleen sámen doen. We hebben sinds vijf maanden een mooi nieuw team van enthousiaste tienerleiders. Daar zijn we superblij mee!


Op dit moment is er een wachtlijst van jongeren, die dolgraag bij een 16+ groep willen horen. Daarom zoeken we in het bijzonder nieuwe jeugdleiding voor 16+ers, zodat we naast de bestaande groep van Peter en Marian Poort, nog een tweede groep kunnen opstarten. Lijkt jou/jullie dit wat?Daarnaast zoeken we een enthousiaste jeugdouderling! De jeugdouderling komt op voor de belangen van onze jongeren in de kerk. Deze persoon is op dit moment in deze nieuwe fase van één PGD heel hard nodig. God is een God van alle generaties. We willen als kerk generaties met elkaar verbinden, ouderen en jongeren te samen. Als kerk willen we samen bouwen aan de toekomst. De toekomst is van de jeugd.


Wat zou jij kunnen betekenen? We zoeken mensen die beschikbaar zijn. Jij bent nodig! We gaan ervoor: samen mét en vóór de Jeugd van PGD! Je kunt contact opnemen met:


ds. Gera den Dikken

T: (0512) 79 54 50


of


Peter en Marian Poort


of


Jeroen en Esther Akkerman

Comments


bottom of page